Σωματικό Θέατρο- Υποκριτική- Αυτοσχεδιασμός- Κίνηση- Χορός  Butoh

Άρης Σερβετάλης, Ράνια Νικολούλη, Μαριάννα Τσαγκαράκη.
Δημιουργήσαμε ένα πυρήνα αποτελούμενο από νέους καλλιτέχνες που με τη σύγχρονη ματιά τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους λειτουργούν ομαδικά και συναντιούνται σε ένα τόπο εξερεύνησης, ανταλλαγής, πειραματισμού και επικοινωνίας μέσα από την τέχνη του Σωματικού Θεάτρου.

Το Physical Theatre Laboratory απευθύνεται:
Σε όσους αδυνατούν να παρακολουθήσουν το αναγνωρισμένο πλήρες πρόγραμμα σπουδών της Δραματικής Σχολής «Διομήδης Φωτιάδης», αλλά παρ’ όλα αυτά επιθυμούν να διατηρήσουν την επαφή τους με την τέχνη του Θεάτρου και να αποκτήσουν γνώσεις επαγγελματικού επιπέδου.
Σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σκηνική εμπειρία, τεχνικές και εργαλεία για να ανακαλύψουν και να εξελίξουν τον εαυτό τους μέσα από την τέχνη του Θεάτρου.

Σκοπός είναι να θέσουμε τις φανταστικές και δημιουργικές ικανότητες του ηθοποιού σε λειτουργία. Να απελευθερώσουμε τα εκφραστικά του μέσα σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να συμμετέχει χωρίς να ανησυχεί για το τι θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερα. Να εξοικειωθεί και να αποκτήσει καλύτερη σχέση με το περιβάλλον. Να εξερευνήσει το υλικό και το άυλο. Να πειραματιστεί με τις αισθήσεις και τα εκφραστικά του μέσα. Να λειτουργήσει ομαδικά.
Άλλωστε το μόνο ταλέντο που χρειάζεται για την ηθοποιία είναι «Ταλέντο για Δουλειά», με άλλα λόγια η ικανότητα να επιβάλλει καθένας στον εαυτό του τη θέληση για να μάθει τις επιδεξιότητες που αποτελούν την Τέχνη της Ηθοποιίας.
Στόχος είναι η δημιουργία μια ολοκληρωμένης παράστασης σωματικού Θεάτρου η οποία θα παρουσιαστεί σε κοινό.

Διδάσκονται:
Σωματικό Θέατρο- Άρης Σερβετάλης (2 ώρες)
Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός Ράνια Νικολούλη (2 ώρες)
Κίνηση, Χορός Butoh- Μαριάννα Τσαγκαράκη (2 ώρες)

Έναρξη: Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Λήξη: Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ώρες συνολικά: 6 εβδομαδιαίως
Κόστος: 90ευρώ μηνιαίως

Τα μαθήματα θα διενεργούνται στο Θέατρο της Δραματικής Σχολής «Διομήδης Φωτιάδης» Πατησίων 87Α (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια).

Παρέχουμε σε όλους τους σπουδαστές:
Δωρεάν έντυπο υλικό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Βεβαίωση παρακολούθησης από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Διομήδης Φωτιάδης»
Έκπτωση 10% στο ετήσιο ποσό των διδάκτρων για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν, το διδακτικό έτος 2015-2016, στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών της σχολής.

Σας περιμένουμε!

Διεύθυνση-Διοργάνωση και Συντονισμός: Ράνια Νικολούλη.